• Şos. Ştefan cel Mare 5, bloc 6 Dinamo, scara B, apt.34, sector 2, Bucureşti
  • +40721818953

Faţetele dentare

Faţetele dentare – ce sunt ele

fatete dentareFaţetele din porţelan sunt lamele extrem de fine de ceramică care vor fi aplicate pe suprafaţa dinţilor pentru a crea un nou aspect, mai frumos al acestora. Faţetele de ceramică sunt indicate pentru dinţi prea mari, prea mici, scurţi, modificări de culoare, fracturi, dinţi uşor înghesuiţi sau pur şi simplu nesatisfăcători din punct de vedere estetic. Designul faţetelor va ţine seama de aspectul general fizionomic, poziţia celorlalţi dinţi şi dorinţele estetice ale pacientului. Rezultatul va fi un zâmbet mai frumos şi mai atractiv.

Faţetele întreţinute corect pot rezista mult timp. Vă vom asigura că materialul din care sunt fabricate faţetele dumneavoastră este unul din cele mai rezistente ceramici disponibile în prezent.

Procedura de lucru

Primul pas va fi prepararea dinţilor care vor primi faţete dentare. Acest lucru constă în îndepărtarea porţiunii modificate de culoare şi modelarea unui locaş pentru viitoarele faţete. Se va prepara dintele cât mai conservator posibil, porţiunea de dinte îndepărtată nedepăşind de cele mai multe ori 0.5 mm.
Pasul următor va fi prelevarea amprentei şi trimiterea ei în laborator unde viitoarea dvs faţetă va fi manufacturată. În tot acest timp după prepararea dintelui, dvs veţi avea o restaurare temporară asemănătoare cu dintele natural.

A doua vizită va fi cea în care aplica faţeta dentara definitivă. Aceasta va fi cimentată cu un ciment adeziv compatibil cu nuanţa faţetei astfel ca dvs să vă bucuraţi imediat de un zâmbet mai plăcut.

 


Utilizăm tehnici avansate de lucru sub microscop chirurgical.

Close
Ajuta-ne sa devenim celebri
Recomanda-ne pe reteaua ta favorita de socializare! Multumim