• Şos. Ştefan cel Mare 5, bloc 6 Dinamo, scara B, apt.34, sector 2, Bucureşti
  • +40721818953

Albirea dentara, bijuterii dentare

Albirea dentară

Odată cu trecerea timpului dinţii au tendinţa de a-şi modifica culoarea şi a se păta. Indiferent dacă se întâmplă din cauza fumatului, cafelei, un zâmbet frumos se poate obţine mai uşor decât credeţi. Vă oferim o soluţie sigură, nu foarte costisitoare pentru dinţi mai albi. Albirea dinţilor este o procedură simplă care poate fi realizată într-o perioadă relativ scurtă de timp.

Procedura de lucru

Primul pas în procesul de albire vor fi amprentele. Medicul va amprenta ambele arcade dentare iar laboratorul va executa gutierele de albire. Acestea sunt dintr-un material moale transparent, asemănător siliconului, care se vor adapta perfect pe dinţi astfel încât să se reducă posibilitatea ca gingiile dvs sa fie iritate de gelul de albire.

Al doilea pas va fi aplicarea soluţiei de albire în gutiere şi purtarea lor pentru câteva ore pe zi. În decurs de 7-10 zile veţi observa o îmbunătăţire considerabilă a culorii dinţilor. Zâmbetul dvs va fi mai tânăr şi mai strălucitor.

Albirea funcţionează pe dinţii naturali şi nu poate funţiona în toate cazurile. Medicul dentist va recomanda metoda de albire potrivită fiecărui caz.

Bijuterii dentare

(cristale/strassuri)              bijuterii dentare

Sunt accesorii de frumuseţe care contribuie la accentuarea unui zâmbet frumos. Producătorii le livrează în diferite nuanţe şi modele. De asemenea gama de bijuterii dentare variază de la delicatele diamante până la formele mai complexe din metale nobile.

Procedura de lucru

Medicul dentist va aplica pe suprafaţa dintelui şi a bijuteriei un adeziv special care va ajuta la menţinerea ei până la un an.


Utilizăm tehnici avansate de lucru sub microscop chirurgical.

Close
Ajuta-ne sa devenim celebri
Recomanda-ne pe reteaua ta favorita de socializare! Multumim