• Şos. Ştefan cel Mare 5, bloc 6 Dinamo, scara B, apt.34, sector 2, Bucureşti
  • +40721818953

Stiati ca…

Stiati ca…

In general, femeile zambesc mai des decat barbatii?

Doar atunci cand au locuri de munca sau roluri sociale similare femeile zambesc aproape la fel de mult ca barbatii.

Albirea dentara este printre cele mai cerute interventii cosmetice? Nu numai in Statele Unite dar si in Europa, intervalul de varsta fiind 18-49 ani, femeile fiind pe primul loc.

Cancerul oral este pe pozitia 8 in topul celor mai des intalnite tipuri de cancere? Conform WHO, ratele de incidenta ale cancerului oral la barbati variaza intre 1-10 cazuri la 100.000 locuitori, in cele mai multe tari. In Asia Centrala si de Sud, cancerul oral este printre cele mai frecvente 3 tipuri de cancer. S-a observat o crestere a ratelor de incidenta a cancerului oral in tari ca Germania, Danemarca, Scoţia, Europa Centrală şi de Est şi, într-o măsură mai mică, Japonia, Australia, Noua Zeelandă şi Statele Unite ale Americii.

Parodontoza afecteaza aproximativ 70% din populatia lumii? Aceasta cifra ingrijoratoare o aseaza pe locul a doilea dupa caria dentara la capitolul incidenta si morbiditate.

Un roman consuma, in medie, doua tuburi de pasta de dinti anual si schimba periuta de dinti o data la trei ani, potrivit unui sondaj realizat recent prin Internet.

Sondajul mai arata ca 90% dintre romani nu sunt suficient de bine informati in domeniul dentar, iar peste 50% dintre ei merg foarte rar la dentist, informeaza Evenimentul Zilei.

Ce e cu adevarat alarmant este ca doar 5% dintre romani merg la dentist preventiv si sunt cazuri in Romania cand o periuta este folosita de toata familia.


Utilizăm tehnici avansate de lucru sub microscop chirurgical.

Close
Ajuta-ne sa devenim celebri
Recomanda-ne pe reteaua ta favorita de socializare! Multumim